Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Νέα γενιά σκηνών για απίθανο κάμπινγκ

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Αφήστε την παλιά, ταπεινή σας σκηνή στο σπίτι και ανακαλύψτε την αναβαθμισμένηΛάτρεις του κάμπινγκ ενωθείτε! Ήρθε η νέα γενιά σκηνών, που θα σας ταξιδέψει σε μια διαφορετική εμπειρία διαμονής, έξω από τα συνηθισμένα.

Αφήστε την παλιά, ταπεινή σας σκηνή στο σπίτι και ανακαλύψτε την αναβαθμισμένη Tentsile Stingray, η οποία σχεδιάστηκε για περιπέτεια, αλλά και χαλάρωση.

Μπορεί να μοιάζει με διαστημόπλοιο, που πλανάται λίγα μέτρα πάνω από τη γη, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κανονική σκηνή με χρηστική αξία.

Η σκηνή Tentsile Stingray δίνει την ψευδαίσθηση ότι επιπλέει πάνω από το έδαφος. Στηρίζεται σε κορμούς δέντρων με ένα χοντρό και σταθερό σκοινί, σχεδόν όπως μια αιώρα, αλλά ταυτόχρονα σας προσφέρει ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται μια κρεμαστή σκαλίτσα για πιο εύκολη πρόσβαση μέσα και έξω από τη σκηνή.

Αν το εγχείρημα σας φαίνεται ριψοκίνδυνο, σας πληροφορούμε ότι το στήσιμο της σκηνής δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, όσο για την αίσθηση του να κοιμάσαι σχεδόν στον αέρα, είναι απλά μοναδική!


Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder