Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Φίδι βγήκε από τη λεκάνη και τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
eφιαλτικές στιγμές έζησε άνδρας στο ΙσραήλΟ χειρότερος εφιάλτης που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποτέ ένας άνδρας έγινε πραγματικότητα για έναν άνδρα στο Ισραήλ. Για την ακρίβεια, την ώρα που πήγε στην τουαλέτα φίδι έκανε την εμφάνισή του από τη λεκάνη και τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος έσπευσε στο νοσοκομείο, ωστόσο, αντιμετώπισε μάλλον με χιούμορ το συμβάν σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς.

Οι γιατροί που περιέθαλψαν τον 35χρονο στο νοσοκομείο της Χάιφα δήλωσαν ότι ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και ότι στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του επειδή το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες.

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς πέρσι 29χρονος τσιμπήθηκε επίσης στα γεννητικά όργανα ενώ βρισκόταν στην Τασμανία. Ζήτησε μάλιστα από τον καλύτερο του φίλο να ρουφήξει το δηλητήριο ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

Συνεπώς, το θύμα αναγκάστηκε να ρισκάρει τη ζωή του οδηγώντας για 40 λεπτά μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί του έδωσαν το απαραίτητο αντίδοτο στο δηλητήριο.

Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder