Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Όταν δεν είσαι ρατσιστής ανταμείβεσαι: Δείτε την πιο φανταστική διαφήμιση μπύρας έβερ! (video)

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Στις μέρες μας, η διαφήμιση έχει λάβει εντελώς διαφορετικές διαστάσεις και έχει αναδειχθεί χωρίς υπερβολή σε υψηλή τέχνη!Πρωτοτυπία, χιούμορ και φυσικά ένα ευφάνταστο σενάριο είναι τα βασικά συστατικά προκειμένου ο τηλεθεατής να γοητευτεί και φυσικά, αυτό που είναι και το ζητούμενο, να προτιμήσει το διαφημιζόμενο προιόν!


Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι και το νέο διασημιστικό σποτ της διάσημης μπύρας Carlsberg, το οποίο σίγουρα μένει στον τηλεθεατή και προκαλεί ένα πλατύ χαμόγελο! Σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα του Βελγίου λοιπόν, ανυποψίαστα ζευγάρια κόβουν εισιτήριο προκειμένου να παρακολουθήσουν την ταινία που έχουν επιλέξει! Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη είναι μία αίθουσα γεμάτη σκληροπυρηνικούς μηχανόβιους με μόλις δύο κενές θέσεις για το εκάστοτε ζεύγος!


Οι αντιδράσεις φυσικά είναι ξεκαρδιστικές με αρκετά ζευγάρια να φεύγουν σοκαρισμένα και να ζητούν τα χρήματα τους πίσω! Ωστόσο, για τους ελάχιστους θαρραλέους που αποτολμούν να κάτσουν ανάμεσα στα... κακά αγόρια υπάρχει τελικά μία δροσερή επιβράβευση!


Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder