Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Αποσύρθηκε στη Βραζιλία εκστρατεία για τις «ευτυχισμένες πόρνες»

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας απέσυρε μια αμφιλεγόμενη εκστρατεία η οποία είχε στόχο να πεισθούν οι εργαζόμενοι στον τομέα παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, έπειτα από τις σφοδρές επικρίσεις που διατύπωσε εναντίον της η συντηρητική αντιπολίτευση στη βουλή.«Είμαι χαρούμενη που είμαι πόρνη» ήταν το σύνθημα στην διαδικτυακή εκστρατεία για την Παγκόσμια Ημέρα Πορνείας, στο πλαίσιο της οποίας ενθαρρύνονταν οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον τομέα να μην ντρέπονται να ζητούν ιατρική βοήθεια για την αντιμετώπιση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Η εκστρατεία προβλήθηκε μέσω του επίσημου ιστοτόπου του υπουργείου Υγείας και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και έκτοτε έχει πυροδοτήσει οξύτατες επικρίσεις, ιδίως από τους ευαγγελιστές βουλευτές στο Κοινοβούλιο.

«Εμείς καταπολεμούμε την παιδική πορνεία και ιδού, τώρα έρχεται μία εκστρατεία που την ενθαρρύνει», υποστήριξε η βουλευτής Λίλιαμ Σα σε πρόσφατη συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής του Κογκρέσου.

Ο υπουργός Υγείας Αλεσάντρε Παντζίλια, θεωρούμενος σαν αστέρας στο εσωτερικό του κυβερνώντος Κόμματος των Εργατών ο οποίος αναμένεται να είναι και υποψήφιος κυβερνήτης του Σάου Πάουλου τον επόμενο χρόνο, έγραψε στο Twitter πως η εκστρατεία δρομολογήθηκε χωρίς την άδειά του.

Στο ίδιο μήνυμά του, ο Παντζίλια υποστηρίζει πως η απόφαση να ανακληθεί η εκστρατεία «είχε ληφθεί προτού ξεσηκωθούν οι αντιδράσεις υπέρ και κατά αυτής».


Πηγή: πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters
Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder