Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR

Επιδιώκει να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή και να κινηθεί αντιμνημονιακάΔυστυχώς η τραγικότητα της χώρας μας, δεν μας επιτρέπει να το βάλουμε το θέμα αυτό στη κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, επιθυμώντας να εκφράσει την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» τον τελευταίο καιρό, στις διαλέξεις του ανά την υφήλιο ο κ. Παπανδρέου έχει υιοθετήσει ρητορική ρήξης με την τρόικα και το ΔΝΤ, ενώ επικρίνει για καθυστερήσεις τους ηγέτες της Ε.Ε.

Με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ανά την Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου θα επιδιώξει να δείξει ότι για την έξοδο της χώρας από την κρίση απαιτείται ένας ευρύς διάλογος παράλληλα με την υιοθέτηση μιας πολιτικής μεταρρυθμίσεων την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι ξεκίνησε αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει λόγω συντονισμένων αντιδράσεων.

Απώτερος σκοπός του είναι να επανασυγκολλήσει τα συντρίμμια του μεσαίου χώρου, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν έχει κάνει δηλώσεις στήριξης της πολιτικής που ακολουθείται από την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να προλειάνει το έδαφος για να κινηθεί αντιμνημονιακά.


Πηγή:newsbeast.gr
Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder