Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Βρετανός είχε καθημερινά στύση για 8 ώρες

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Έχουμε ακούσει (κι έχουμε δημοσιεύσει και στο philenews) ιστορίες για γυναίκες που είχαν πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα κι όταν δεν έκαναν σεξ.Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και μια ιστορία για έναν άνδρα που είχε «ψηλά τη σημαία στον ιστό του» για 8 ώρες την ημέρα… πράγμα που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι πορνοστάρ… Ωστόσο, η πολύωρη στύση δεν προερχόταν από κάποια διαταραχή του οργανισμού, αλλά προκλήθηκε από ένα εμφύτευμα. Ο λόγος για τον 44χρονο Ντάνιελ Μέτζγκαρ από τη Βρετανία, ο οποίος το 2009 αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση στο πέος του για να… μεγαλώσει. Κάπου εδώ άρχισαν και τα προβλήματα όμως.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγους μήνες μετά την επέμβαση άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα… στύσης, η οποία μετέτρεψε την ζωή του σε κόλαση. Έφτασε να έχει στύση καθημερινά για οκτώ ολόκληρες ώρες! Έτσι, προχώρησε σε μήνυση εναντίον του γιατρού που τον χειρούργησε στo πέος του.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, ο 44χρονος αναγκάστηκε να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά του, ενώ εξαιτίας της πολύωρης στύσης του απέφευγε κάθε κοινωνική εκδήλωση με αποτέλεσμα να απομονωθεί. Ο γιατρός του υποστήριξε ότι μπορεί να συμβεί αυτό μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις, όμως ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη για αυτό. Ο άντρας αναγκάστηκε τελικά να αφαιρέσει το εμφύτευμα το 2010.
Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder