Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Αφαίρεσε όρχι βάρους 45 κιλών!

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Ζωή-βασανιστήριο για έναν 48χρονοΣε μία επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Wesley Warren από τις ΗΠΑ διεκδικώντας την υγεία αλλά και το σώμα του. Ο 48χρονος αφαίρεσε τον ένα όρχι του, ο οποίος όμως ζύγιζε… περισσότερο από 45 κιλά!

Ο Warren πρωταγωνιστεί σε εκπομπή που καταγράφει τη δύσκολη καθημερινότητά του και την πορεία του μέχρι το χειρουργείο. Μεταξύ των άλλων προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ήταν αναγκασμένος να φορά φούτερ με κουκούλα για… εσώρουχα και να ουρεί πάνω του.

Η εκπομπή παρακολουθεί την εξέλιξη του Warren, τι σήμαινε γι’ αυτόν να κουβαλά αυτό το τεράστιο βάρος αλλά και τον πόνο που αντιμετώπισε ξαπλωμένος επί 13 ώρες στο χειρουργικό τραπέζι.

Η ασθένεια του 48χρονου, που ονομάζεται λεμφοίδημα οσχέου, είχε ως αποτέλεσμα ο όρχις να γιγαντωθεί μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Πλέον ο Wesley αναρρώνει και είναι ευγνώμων για την απαλλαγή του από ένα τέτοιο βάρος. «Το σώμα μου εγκλιματίζεται, δεν μπορώ να πω αρκετά για όσους με βοήθησαν», δηλώνει. «Ακόμα δεν μπορώ να μετακινηθώ πολύ, να οδηγήσω, να βγω για φαγητό. Αλλά σκοπεύω να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο, να προσφέρω στον εαυτό μου ένα υπέροχο γεύμα και να απολαύσω ξεκούραση για λίγες ημέρες».
Πηγή:newsbeast.gr
Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder