Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Ελ. Βενιζέλος

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Πανικός το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση 510 της Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ετοιμαζόταν να παραδώσει το όπλο του στους ανθρώπους της εταιρίας για να μπει σε φάκελο, να σφραγιστεί και να παραδοθεί στον πιλότο. Ο ίδιος θα το έπαιρνε πίσω ξανά όταν προσγειωνόταν στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που το άδειαζε όμως, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα σφηνώθηκε στο πάτωμα. Δε σημειώθηκε από θαύμα κανένας τραυματισμός.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ βρισκόταν στα χέρια υπαλλήλου της εταιρίας. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής υποστηρίζει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το είχε στα χέρια της υπάλληλος της εταιρίας, προκειμένου να το αποθηκεύσει. Όπως ανέφερε, πίστευε ότι το όπλο ήταν άδειο γιατί προηγουμένως το είχε πάρει από τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής συνέχισε κανονικά για την πτήση του, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι 51 από τους 300 της Βουλής έχουν άδεια οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με τα "Παραπολιτικά", το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει δώσει άδεια οπλοφορίας-οπλοκατοχής σε 51 από τους 300 βουλευτές. Από αυτούς, 15 είναι τα μέλη της Κ.Ο. του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ανάμεσά τους και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

Άγνωστος, ωστόσο παραμένει ο αριθμός των πρώην κοινοβουλευτικών που διατηρούν όπλα, με ή χωρίς άδεια. Οι 51 βουλευτές που κατέχουν νομίμως όπλο προέρχονται σχεδόν από όλους τους κομματικούς χώρους και, θεωρητικά τουλάχιστον, έχουν περάσει από την ίδια ακριβώς διαδικασία που απαιτείται για έναν πολίτη ο οποίος ζητά να οπλοφορεί για λόγους ασφαλείας.

Ο πρόεδρος του Σώματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα απαγορεύεται η είσοδος στους οπλοφορούντες βουλευτές εφόσον δεν παραδίδουν τα όπλα τους στην είσοδο της Βουλής.

''Να μην τολμήσουν οι βουλευτές να μπουν στη Βουλή, γιατί θα κατεβώ εγώ ο ίδιος στην πύλη και θα τον μαζέψω δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα'', είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης παραδέχθηκε ότι ο αστυνομικός της Βουλής δεν μπορεί να ψάξει τον βουλευτή αλλά πρόσθεσε πως μπορεί να του απαγορεύσει την είσοδο αν διαπιστώσει ότι φέρει όπλο ή αν το ηλεκτρομαγνητικό μηχάνημα χτυπήσει κατά την είσοδο του βουλευτή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, δεν υπάρχει ονομαστική καταγγελία για οπλοφορούντα βουλευτή μέσα στη Βουλή, ενώ κάλεσε τα κόμματα να του προτείνουν και άλλες προτάσεις, ακόμη και με αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.


Πηγή:news247.gr
Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder