Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Βγήκε δεύτερος στις δημοτικές εκλογές στην Ιταλία αλλά... είναι νεκρός

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας στον Ελληνικό χώρο
Raspberry Ketone: Φυσικό Αδυνάτισμα από Βατόμουρο για ταχύτατα αποτελέσματα
Τα ζώδια σήμερα από το NEWS LINKS GR
Κατέλαβε την δεύτερη θέση με το αυτόνομο ψηφοδέλτιό του και ποσοστό 21% στις χθεσινές δημοτικές εκλογές της πόλης Σουλμόνα της κεντρικής περιφέρειας Αμπρούτσο ο πολιτικός μηχανικός και υποψήφιος δήμαρχος Φούλβιο Ντι Μπενενέτο

—το πρόβλημα είναι ότι απεβίωσε πριν από δυο εβδομάδες, αφού υπέστη έμφραγμα.

Το πρωτοφανές και αξιοπερίεργο αυτό αποτέλεσμα μετέδωσαν ιταλικά μέσα ενημέρωσης εξηγώντας ότι «η νομοθεσία για τους δήμους με πάνω από 15.000 κατοίκους δεν προβλέπει αναβολή των εκλογών, ακόμη και αν λίγο πριν από την διεξαγωγή τους αποβιώσει κάποιος από τους υποψήφιους». Η Σουλμόνα έχει περίπου 25.000 κατοίκους.

Στον ιστότοπο Facebook, φίλοι και συναγωνιστές του Ντι Μπενεντέτο σχολίαζαν: «από εκεί πάνω θα χαμογελάς. Αυτός είναι ο ύστατος φόρος τιμής μας».

Αν ήταν εν ζωή, ο Ντι Μπενεντέτο θα είχε το δικαίωμα να λάβει μέρος στον δεύτερο γύρο, με αντίπαλο τον υποψήφιο της κεντροαριστεράς Πεπίνο Ρανάλι. Στην θέση του εκλιπόντος θα λάβει μέρος ο κεντροδεξιός Λουίτζι Λα Τσίβιτα, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση καταλαμβάνοντας ποσοστό 13%.

Οι δυο αντίπαλοι προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς του Ντι Μπενεντέτο να τους προτιμήσουν. Δεν αποκλείεται όμως στενοί συνεργάτες του θανόντος να προσφύγουν στην δικαιοσύνη ζητώντας την ακύρωση των εκλογών και την διεξαγωγή νέας διαδικασίας, στην οποία θα κατέβουν με νέο υποψήφιο.


Πηγή:newsit.gr
Μοιραστείτε τη είδηση με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
War Thunder